Tuinontwerp

Een goed tuinontwerp wordt bepaald door samenwerking met ons en de opdrachtgever. Wij maken de  de juiste vertaling van de wensen van de opdrachtgever naar een bijzondere en geslaagd ontwerp. Henk Lomme ontwerpt tuinen in de meest uiteenlopende disciplines. Grote landschappelijke tuinen waarin natuur en ontwerp in elkaar overgaan. Of moderne tuinen waarin luxe en comfort zijn samengebracht.

Ontwerp en realisatie van exclusieve tuinen

Henk Lomme gaat bij het tuinontwerp niet over één nacht ijs. We werken hiervoor met een gestructureerd stappenplan dat begint met het in kaart brengen van uw eigen ideeën over de tuin. Door jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij deze wensen kunnen vertalen naar een tuinontwerp waarin alle elementen verwerkt worden tot een geheel.

Zo werken wij aan de realisatie van de tuin van uw dromen, waarbij wij natuurlijk ook graag de tuinaanleg en het tuinonderhoud van de tuin verzorgen.

Inspiratie voor uw eigen tuinontwerp

Neem een kijkje bij onze gerealiseerde projecten zodat u een inspiratie voor uw eigen tuinontwerp kunt opdoen. Wij verrassen u graag!

Wilt u meer informatie over het laten ontwerpen van uw tuin of een afspraak met een ons? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij kijken graag met u mee.