jul 14, 2015 0

Bestrating onkruidvrij

Tuinieren: één van de vervelendste klussen is het verwijderen van mos en onkruid tussen uw bestrating. Zeker sinds de strengere regels vanuit de wet op chemische bestrijdingsmiddelen. Maar daar is nu een oplossing voor. Een alternatief die ervoor zorgt dat u jarenlang van dit werk bent verlost.

Onkruidvrije bestrating

Hét product voor duurzame onkruidbestrijding is een professioneel tweecomponentenvoegmiddel. Veel harder en sterker dan de voegmiddelen met één component en geschikt voor oprit, terras en looppaden. Het werkt eenvoudig: de voegen tussen tegels of klinkers worden opgevuld met het voegmiddel. Deze wordt bijna zo hard als de bestrating zelf, waardoor onkruid tot het verleden behoort. En er zijn nog een paar voordelen. Heeft u vaak hinderlijke overlast van mieren of ander ongedierte? Dat is met dit voegmiddel de wereld uit. En ook vervelende beschadigingen aan hakken door het wegzakken tussen de tegels, komen niet meer voor.

Bestratingsvoegen onkruid vrij

Het nieuwe voegmiddel kan zowel op bestaande bestratingen als in nieuwe situaties worden toegepast. Het is uitermate geschikt voor particuliere tuinen, ongeacht of daar een lichte of zware verkeersbelasting in is. Het voegmiddel is vanzelfsprekend milieuvriendelijk en zorgt voor waterdoorlatende voegen. Daardoor blijft regenwater langer in uw tuin en dat is een groot voordeel voor uw planten en het bodemleven in uw tuin.